Examenbureau

 

 

25 jaar lang ben ik als HaFa-coördinator werkzaam geweest bij een groot Centrum voor de Kunsten (PULZ) in Hilvarenbeek en omstreken. Toen dit in 2014 werd opgeheven werd ik geconfronteerd met het feit dat ik geen erkende diploma’s meer mocht verstrekken. We gingen als collectief verder met dezelfde docenten en kreeg ik dispensatie KNMO diploma’s uit te reiken. In 2018 heb ik een certificering aangevraagd en verkregen, als tweede collectief in Nederland. Het betreft het Muziek-, Dans- en Theater Collectief Hilvarenbeek (MDTC) en mijn nieuwe examenbureau.


Dat is iets om trots op te zijn! Het is altijd mijn wens geweest kwaliteit hoog in het vaandel te houden en de amateurmuziek een warm hart toe te dragen. Maar ook vooral om de muziekverenigingen uit het oude werkgebied van PULZ te blijven bedienen, maar ook daar buiten.


Zodoende hebben zich een 10-tal muziekverenigingen bij mijn examenbureau aangesloten en het aantal is steeds groeiende.

https://www.muziekexamens.nl/


Bij mijn examenbureau zit je niet vast aan vooraf bepaalde data: we bepalen in onderling overleg wanneer het de klant het best uitkomt. Dat kan door de week, maar ook in het weekend.


Nog belangrijker: ik kom op locatie. Voor de examenkandidaat wel zo prettig.


Ook voor het theorie-examen kun je bij mij terecht, en in speciale gevallen verzorg ik ook de theorielessen.